השתלת שיער לחולה לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/10/2014 | 22:55 | מאת: אדי לויאן

אני גבר כבן 35 יש לי אי ספיקה במסתם מיטראלי שמאלי שמוגדרת קשה ועומד כנראה בקרוב לעבור תיקון מסתם - כמו כן מתכוון לעבור השתלת שיער וליטול כדורים למניעת נשירה בשם פרופסיה : האם ידוע לך האם מותר לי לעבור השתלה ( הבנתי שצריך למשך חודש לקחת כדורים מסוימים לאחר ההשתלה ) והאם הפרופסיה מותרת למצב שבו הלב שלי נמצא ?

19/10/2014 | 21:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אני מציע לך לסיים את הטיפול במסתם במיוחד שמדובר כניראה בשלב שכבר הוחלט על התערבות לבבית. לאחר מכן כשתבריא תוכל להמשיך בטיפול של שיער. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה