כאב בחזה ימין וסחרחורת בריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/10/2014 | 00:48 | מאת: אביב

שלום לך דוקטור אני בן 18.3 לא מעשן בריא וללא עבר משפחתי לבבי בחור רזה ויש לי בעיה שאני רץ איזה 5 דקות מתחיל לי כאב חזק בחזה ימין ואז אני מתחיל ללכת לאט לאט הכאב חולף ושמתי לב ששורף לי כזה בלסת התחתונה ואחרי כמה דקות שאני נח מתחיל לי סחרחורת שעוברת אחרי 10 דקות עשיתי לפני כשבועיים אקג והיה תקין האם זה יכול להיות חלילה תעוקת חזה? והאם אני צריך לפחד ? תודה רבה לך דוקטור

12/10/2014 | 11:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא. לא לפחד. כן להיבדק אצל קרדיולוג. עד סיום תהליך בירור קרדיאלי יש להפסיק פעילות זאת. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה