פיענוח תוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/09/2014 | 23:23 | מאת: ענת

אבי, בן 75, נוטל קומדין וריתמקס, עבר הולטר, ותוצאותיו הן: קצב בסיסי סינוס, מהירות מינימאלית 52 לדקה, מקסימאלית 117 לדקה, ממוצע 87 לדקה. הפרעות קצב חדריות VPC'S , משני מוקדים, סהכ 9 ב-24 שעות, בפיזור הומוגני ביממה. ניצפה FUSION BEAT . הפרעות קצב על חדריות APC'S , ניצפו 12, בפיזור הומוגני ביממה. ניצפה 1 קטע P.A.F: חמש (5) פעימות על חדריות עוקבות במהירות עד 102 לדקה. הפרעות הולכה לא ניצפו. שינויים משמעותיים בקטע ST לא ניצפו. אודה על פיענוח התוצאות הנ"ל ומשמעותן. תודה

01/10/2014 | 21:50 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בדיקה לא לגמרי תקינה ומדובר בהפרעת קצב לב קלה, לא חמורה. עליך לגשת לבדיקת קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה