דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/09/2014 | 16:57 | מאת: יוסי

אני בן 34 בריא בד"כ יש לי תופעה שאני מתאמץ אפילו במעט, כדוגמא עולה קומה 1 במדרגות ויש לי דופק מאוד מהיר, (לא בדקתי במספרים בדיוק) אבל אני מתנשף חזק לאבא שלי יש רקע לבבי, עבר צינטור היה לו סתימות בעורקים, לפני כשנתיים, בעקבות הצינטור של אבי, הלכתי להיבדק עשיתי בדיקת מאמץ וכו' והכל יצא תקין, לאחרונה זה התחיל להלחיץ אותי שוב, הדופק המהיר שיש לי אחרי התאמצות כלשהו, מה אתה ממליץ לי לעשות ??? תודה רבה

28/09/2014 | 20:51 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לפנות להערכה מחדושת אצל קרדיולוג. לבצע בדיקת אקו לב במאמץ. בנוסף בדיקות דם. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה