פעימות לב חזקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/09/2014 | 09:30 | מאת: נינא

אני אשה בת 41 בריאה בד"כ לפני כ10 חודשים הרגשתי באופן פתאומי כאילו הלב קפץ ממקומו והרגשתי שאני בתוך רעידת אדמה כאשר זה עבר עשיתי בדיקות דם וקבלתי את התוצאות האלו : CHOLESTEROL 235 mg/dL TRIGLYCERIDES 99 mg/dL CHOLESTEROL- HDL 69 mg/dL CHOLESTEROL-LDL calc 147 mg/dL NON-HDL_CHOLESTEROL 167 mg/dL הדופק שלי היה גבוהה זה עבר והיומיים האלו חזרתי להרגיש סימנים הלב שלי פועם מהר אני מרגישה את זה גם כן דופק מהר במיוחד כאשר אני שמה את הראש על הכרית כאילו הכרית רועדת .וכל הגוף שלי עייף אחרי זה .אני לא יודעת אם הדבר מחייב צומת לב הרגשתי שהרופא לא מתייחס לזה כדבר שיש לשים לב אליו .במשפחה שלי יש הסטוריה של בעיות לב עם אבא ( שסתום) וסבתא עם נתוח לב פתוח .השאלה זה האם סימנים אלו מעידים על בעייה בלב ?האם יש למי לפנות ועם מי להתייעץ ?מה אתה ממליץ לעשות ?

28/09/2014 | 20:56 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא בהרח.אבל ניתן לבצע בירור קרדיאלי, מבחן מאמץ. הולטר קצב לב. למדוד לחץ דם. יש לשים לב על ערכים אל קתינים של כולסטרול כללי וכולסטרול הרע ldl בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה