תוצאת מבחן מאמץ borderline ecg st changes

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/09/2014 | 11:41 | מאת: אבי

בן 44 סובל מיתר לחץ דם מאוזן בתרופות טריטייס וקרדילוק ושומנים בדם תקינים עם תרופות בזהפיברט וסימבסטטין. ביקשתי מרופא משפחה לבצע בדיקת מאמץ תקופתית (לפני שלוש שנים בדיקה הייתה תקינה באותם נתונים רפואיים) בסיומה המליץ הקרדיולוג בגלל תוצאות גבוליות בבדיקת ארגומטריה במאמץ על בדיקת אקו לב במאמץ או מיפוי לב בתליום. רציתי לברר איזו בדיקה עדיפה? האם יש סיכון במצב עד ביצוע הבדיקה? תודה, אבי

24/09/2014 | 16:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

1. אקו לב במאמץ. 2. במידה מסויימת - כן בברכה, דר דדדשב

28/09/2014 | 10:18 | מאת: אבי

תודה על תשובתך. האם עלי להפסיק טיפול בקרדילוק 2.5 מ"ג לפני אקו לב במאמץ? אם כן כמה ימים לפני?

מנהל פורום קרדיולוגיה