קרדיולוג 2.5

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/09/2014 | 13:41 | מאת: אהובה

6 שנים אחרונות סבלתי מלחץ דם גבוה. בערך 150 על 90. טופלתי. בסילריל 2.5 ודרלין 2.5 אחד ליום מכול כדור. מאחר ואני סובלת מדופק מואץ. עכשיו החליפו לי את הדרלנין לקרדיולוג 2.5. ולחץ הדם ירד 120 על 80 ולפעמים פחות. הפסקתי את הסילריל , ולחץ הדם עדיין ממשיך להיות תקין. האם זה בגלל הקרדיולו. רציתי לציין שאני לוקחת ציפרלקס 15 מג האם אפשר לקחת את הקרדיולוג ביחד עם הציפרלק. והם זה בסדר שהורדתי את הסילריל.

24/09/2014 | 16:40 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מותר ליטול ששתי תרופות הלוו ביחד. לגבי שינוי טיפולי עליך להתייעץ עם רופא מטפל. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה