דקירות בחזה הולכות ובאות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/09/2014 | 23:25 | מאת: אביתר

שלום לך דוקטור אני אביתר ילד כבן 16 וחצי ללא היסטוריה משפחתית לבבית איני סובל מעודף משקל אין לי סוכרת ואינני מעשן . אני כבר כשבועיים סובל מדקירות בחזה ימין ושמאל פעם פה פעם פה כל כמה דקות 3-4 דקירות מציקות כאלו ושיש לי את זה בחזה שמאל (עם סוג של נטייה לאמצע החזה) אני ממש נלחץ אני בקושי יושן בלילה מפחד שזה התקף לב ומהלחץ גם מתחיל לכאוב לי הגב ואני נלחץ כי קראתי שכאב גב זה סימפטום אז אני ממש נלחץ שיש לי גם כאבים בגב הייתי אצל רופא המשפחה ועשו לי בדיקת לחץ דם ואקג ויצא תקין האם יכול להיות בגיל כזה בעיה לבבית? כי גם הרופאת משפחה אמרה לי אני לא נראה לי בגיל כה צעיר ואתה לא מעשן וכו אבל בשביל להיות רגוע תעשה אקו לב אשמח לתשובה תודה רבה לך דוקטור .

23/09/2014 | 20:31 | מאת: אביתר

ורציתי להגיד גם שרגל שמאל שלי כאילו שאני שם רגל על רגל למשל אני מרגיש כמו זרימהכזאת ברגל שמאל כאילו אין לה מספיק דם וגם יש לי באמה ביד שמאל מלמטה איפה שהורידים יש לי כאבים לכמה שניות פעם פעמיים ביום ובחילות מהלחץ

24/09/2014 | 16:46 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לפי הנכתב - קשהב להאמין שמדובר בבעית לב. יש לגשת לבדיקה מקיפה אצל רופא משפחה/ ילדים. בברכה דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה