עיבוי שריר הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/09/2014 | 12:02 | מאת: חיים לוי

אני מאובחן כסובל מעיבוי שריר הלב. אוכם. ומתוכנן לצינטור עם תמיסה אלכוהולית להקטנת העיבוי. שאלתי היא מה הוא עובי הספתום המינימלי לביצוע צינטור זה

21/09/2014 | 21:56 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

פעולה זאת מומלצת לאלה עם היפרטרופיה (עיבוי) משמעותי מאוד. שאלה אחרת - מהו עובי שריר שלך.... בברכה, דר דדשב

22/09/2014 | 23:19 | מאת: חיים לוי

M.r.i מראה 20 ממ הקרדיולוג במכון הלב בבדיקת הדיסק קבע לא יותר מ17 ממ

24/09/2014 | 16:47 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תודה. אנימציע לשוחח עםקרידולוג מטפל בנושא. חייבים להחליט בבירור מהו עובי שריר הלב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה