דפיקות לב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/09/2014 | 14:45 | מאת: נועה

שלום אני בחורה בת 23, סובלת מהפרעות אכילה אבל לא מתת משקל ואף בעודף מבחינת Bmi, אך לאחרונה מטופלת ואוכלת כראוי.לפני כשבועיים התעלפתי בעת מאמץ מוגבר ברכיבה על אופניים ובעקבות אי אכילה של 5 ימים קודם לכן, לאחר ההתעלפות הופיעו תיקים בעין אשר עברו עם הזמן, אך בנוסף הופיעו כמו דפיקות לב ורעידות פנימיות אשר לא עוברות לשם כך הלכתי לרופא הטען כי אני נמצאת בחרדה, תחושתי היא שאבחנה זה מוטעית, האם ייתכן ובמדובר בהפרעות בקצב הלב? האם כדאי לעשות א.ק.ג?

18/09/2014 | 20:42 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

כן, בהחלט. בנוסף יש לגשת להערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה