אוטם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/09/2014 | 21:50 | מאת: מיקי

שלום. אמא שלי בת ה 80 עברה לפני 3 שנים אוטם שריר הלב עברה צינתור וקיבלה תרופות. פחות או יותר חזרה לתפקד אך עם בעיות גיל בעמוד שדרה ועוד. לפני כחודשיים עברה ניתוח קטן לפתיחת כלי דם בכף היד. מאז הלכה ונחלשה. לא יכלה ללכת כמה צעדים אפילו. לא לאכול לא לשתות חולשה . במיון עברה בדיקת אקג היתה תקינה. בבדיקות דם נתגלן עקבות של אוטם נוסף אך לא חריף כמו שהיה. מאושפזת כרגע להשגחה. מה זה והאם אפשר לחיות עם זה או מה הטיפול? תודה

15/09/2014 | 21:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לצערינו, אין בידינו פרטים רפואים מדוייקים ומלאים על מנת לענות לשאלתך. אנא שוחחו עם צוות הרפואי שמטפל בה כעת באישפוז ועם קרידולוג מטפל שלה. בברכה דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה