כאבי גרון פנימיים ותחושת שריפה בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/09/2014 | 22:12 | מאת: גלית

שלום רב בת 46 לאחר tia ואבלציה בשל af ,נשאית של פקטורי קרישה:mthfr,pt20210,ופקטור 5ליידן. מטופלת בפראדקסה 110 פעמיים ביום,קרטייה 100ודילאטם 120. מזה שבוע חשה עייפות רבה וביומיים האחרונים תחושת כאב וקושי בבליעה בגרון המלווה בתחושת שריפה אזור החזה ועד הגרון .במיוחד לאחר אוכל אבל יכול להופיע בלי קשר למזון. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? נ.ב בחודש האחרון אירועי דופק מהיר עד 150 ללא קשר לפעילות גופנית ( לעיתים דופק שמעיר אותי משנה מלווה בסחרחורת וזיעה) בשידורי א.ק.ג שאני שולחת לחברת מוניטור הם טוענים שזה סינוס טכיקרדיה. סליחה על המלל הרב ותודה מראש על תגובתך בברכת שבוע טוב

14/09/2014 | 20:49 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לפי תאורך רוב הסיכויים שסיבה לא לבבית. יש לפנות לרופא ולבצע בירור, כולל בירור אף אוזן גרון, גסטרו. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה