פליפטציות חזקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/09/2014 | 21:59 | מאת: יניב

אני בן 32 מגיל 17 הובחנתי כחולה ב wpw וחוץ מפעמיים שלוש בשנה שהייתי מתעורר עם דופק מאוד מהיר וקצת בהלה הכל היה בסדר עברה עליי בשנה האחרונה תקופה לא פשוטה ולצערי מאז הסימפטומים הנל חזרו המון פעמים לפעמים מדי ערב אני נוטל 15 שנה קרדילוק בהתחלה היה 10 עם השנים ירד ל 2 וחצי עכשיו זה ואסור לי לעשות מאמצים פיזיים גדולים של ספורט , יצאתי היום להליכה של שעתיים דבר שאני עושה לעתים הרגשתי מעולה פתאום נכנסתי לסוג של חרדה נראה לי (יש לי בעיות חרדה גם) ודופק מטורף הרגשתי שאני מתעלף , במקום להכנס לאוטו כי לא יכולתי לנהוג הזמנתי מונית 10 דקות היתי כמו גוויה פתאום התאוששתי הדופק היה חזק בצורה לא נורמלית ואז זה נרגע אני מבין שה פלפיטציות השאלה אם זה גרם לי נזק ? כרגע חזרתי לאיתני או שלא אמור לקרות מזה כלום תודה מראש

12/09/2014 | 16:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא ניתן לעמנות על שאלתך.... עליך להיבדק אצל רופא קרדיולוג בהקדם. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה