אקו לב עובר קשת אאורטה וטבעת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/09/2014 | 13:45 | מאת: אלה

שלום, בהריון, בסקירה הראשונה התגלה קשת אאורטה ימנית בעובר, ציפ גנטי תקין,בסקירה המאוחרת בשבוע 24 קשת ימנית אך הכל תקין ואין טבעת וסקולרית, בשבוע 27 לאחר 3 שבועות בבדיקת אקו לב, הרופא אמר "שייתכן טבעת וסקולרית" אבל יכול להיות שלא כי לא יכל לראות טוב במיכשור. כמה זמן לוקח לטבעת להתפתח? האם ייתכן מצב בו לפני כ 3 שבועות לא הייתה טבעת ולאחר 3 שבועות יש? מה יש לעשות?

11/09/2014 | 21:13 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק במחלות לב במבוגר בלבד. עליך לפנות הלתיעצות עם קרדיולוג ילדים/ מומחה בתחום של אקו לב עובר. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה