תוצאות של בדיקות אקו דופלר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/09/2014 | 20:00 | מאת: מאור

שלום, אני בן 20 ולאחר שהתגלה אצלי דופק איטי עשיתי בדיקת אקו, אשמח אם תעזור לי להבין את תוצאותיה. במדידות הכל יצא עם ערך נורמלי חוץ משטח פרוזדור שמאל(4cv) שיצא 10. הסיכום: ממדים תקינים של חדר שמאלי, דפנותיו אינם מעובים. תפקוד גלובלי תקין- lvef 60%. אין לראות דיספונקציה אזורית. עקומת מילוי החדר קונפיגורציה תקינה. עליה שמאלית אינה מורחבת. חדר ימני ממדים ותפקוד תקין. מורפולוגיה תקינה של מסתמי הלב. הודגמה אי ספיקה מיטרלית מינימלית ואי ספיקה טריקוספדלית מינימילית. לחץ ראתי סיסטולי תקין rap+16=21 ממכס. לא הודגם נוזל פריקרדיאלי סביב הלב. שורש אאורטה ואאורטה עולה אינם מורחבית. אקו קשה טכנית. תודה

11/09/2014 | 21:09 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהסתמך על הנכתב בפנייתך - בדיקה תקינה. הסתייגות - בדיקה היתה קשה טכנית בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה