מיפוי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/09/2014 | 17:33 | מאת: מיקה

בעלי ביצע לפני כמה ימים מיפוי לב וקיבלנו תוצאות והם: המיפוי: לא תקין. ממצאי המיפוי:1. אוטם קטן בתפוצה של LCX לא פרוקסימלי. 2. לא הודגמה איסכמיה בכל הדפנות. 3. התכווצותו הגלובלית של החדר השמאלי תקינה. ההפרעה האזורית בהתכווצות מתאימה לאוטם אינפריורי בזלי קטן. אני רוצה להוסיף שבעלי עבר ארוע לב לפני 8 שנים והוכנס סטנט בצינתור. נקבע תור לרופא משפחה ביום שני הבא. שאלתי האם התוצאות מדאיגות והפנייה לרופא דחופה וזה לא סובל דיחוי או אפשרי לחכות לתור ביום שני. אודה לך מאד על תשובתך.

11/09/2014 | 21:12 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהתבסס על הנכתב בפנייתך - מדובר בבדיקה אשר מעידה על אוטם שריר הלב בעבר. לא גדול. לא הודגמה איסכמיה. עליו להשמיך ולהיות במעקב אצל קרדיולוג. בבברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה