הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/09/2014 | 19:56 | מאת: אילן

אני בן 21, בצעתי הולטר לב לאחר שחשתי חולשה וסחרחורות. בתוצאות נכתב: נצפו VPC'S בתדירות של עד 187 לשעה (נצפו סה"כ 1718 VPC'S במשך הבדיקה). נצפו גם קטעים ספורים של טריגמניה וביגמניה חדרית. נצפו סה"כ 2 APC'S במשך הבדיקה. קצב סינוס במהירות 49-116 לדקה, מהירות ממוצעת 66 פעימות לדקה. כמו כן, יש לציין שיש לי מסתם אארוטלי ביקוספידלי. אשמח לייעוץ לגבי תוצאות אלה, מה המשמעות וכולי. תודה

01/09/2014 | 20:49 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לאור תוצאה זו יש צורך בהמשך הערכה אצל קרידולוג. בלי בדיקות נוספות לא ניתן לדון לגבי משמעות המימצא. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה