פיענוח תוצאות דחוף בבקשה. מחר אני טס לחודש.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/08/2014 | 22:41 | מאת: זוהר

חסימה קלה בlvot עם גרדיאנט דינמי בוולסלווה ובמאמץ,vbps וצמדים של vpbs במאמץ. ללא עדות לאיסכמיה קורונית באקו במאמץ. מה זה אומר בעברית תודה

28/08/2014 | 21:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מדובר בהפרעה בזרימת הדם היוצא מחדר שמאל לאאורטה - מימצא לא תקין. על פי רוב מדובר בקיום של עיבוי של שריר הלב, לעיתים קורבות עם תנועת מסתם דו דצניפי לא תקינה, הגורים להיצורת באפיק מוצא דחדר שמאל lvot. יש לגשת בלדיקת קרדיולוג ויש צורך במעקב ומטיפול מסודר וקובע אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה