פענוח תוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/08/2014 | 07:55 | מאת: מישהו

שלום רב, קיבלתי תוצאות הולטר ואשמח לקבל חוות דעת יש לציין שאני בשנות ה30 המוקדמות לחיי, בריא בד"כ, ללא עבר לבבי כלשהו. Sinus Rhythm: 12 bpm QRS: Normal Normal E.C.G Rhythm: Sinus and short SVT Min. HR: 64 Max HR: 134 Mean HR: 86 Frequent APBs Frequent SVT, from 128bpm up to 240bpm, lasting from 3 beats up to 22 beats, 1062 episodes of svt frequent APBs wiht aberrant conduction (2 aberration morpholiogies) in some of them with VPBs cannot be ruled out. Rare episodes of Atrial Fibrillation/ flutter, 1 beat. Frequent Blocked APB's Atrial arrhythmia: around 12% of total beats

24/08/2014 | 20:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש לפנות לבדיקתק רדיולוג בהקדם. מדובר בקיום הפרעת קצב לב לא מסוכנץ, אך אירועים שכיחים במהלך בדיקה, כפי שעולה המכנבת בפנייתך. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה