עין גנים 61 פתח תקווה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/08/2014 | 09:40 | מאת: משה

בן 80 קיבלתי מהרופא המטפל תרופה קרדילוק 1.25 מ"ג בכוונה להסדיר דופק לא סדיר (פעימה מוקדמת) התרופה גרמה להורדת הדופק במצב מנוחה ל55 .בזמן פעילות גופנית (הליכה על מסלול במהירות 6.4 קמ"ש) הדופק עולה ל85 עד 90 לדקה. התופעה של אי סדירות לא נפתרה. נאמר לי כי אם זה לא מפריע אפשר לחיות עם זה. אולם אני כספוטאי בעבר ומדריך כושר למבוגרים בהווה זה קצת מפריע לי. אודה לך על התייחסותך.(לגבי התרופה וגם לגבי הדופק)

21/08/2014 | 20:56 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

צריכים לבצע בירור ולשם כך יש לגשת לבדיקת רופא קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה