יש לי כאבים עמומים ביד שמאל, יום אחרי ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/08/2014 | 10:12 | מאת: טל

היי, אני השמנתי בשנה האחרונה ושוקל היום מעל 90 קילו (בגובה 1.76), וכן אני לא בכושר. ביומיים האחרונים החלטתי לנסות לרוץ במטרה להרזות, וכן, רצתי אתמול ושלשום 1.5 ק"מ ברצף, בכל אחד מהימים. קמתי היום בבוקר עם כאב עמום ביד שמאל ורציתי לדעת אם זה מסוכן והאם ולמי אני צריך לפנות במקרה כזה? תודה

15/08/2014 | 12:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

להפסיק פעילות. לפנות לבדיקה רפואית במסגרת רפאוה דחופה - מיון או מוקד. בהשמך בדיקת קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

22/08/2014 | 17:21 | מאת: טל

בהמשך של אותו יום שבו כתבתי את השאלה באתר, הרגשתי כאבים דומים מאוד גם ביד ימין, והגעתי מכך למסקנה (שאני לא יודע אם היא נכונה), שכנראה שאין קשר בין הכאבים לבין הלב. הכאבים מאז בעיקרון נעלמו ואני המשכתי לרוץ במהלך השבוע, ואני מבין עכשיו שיכול מאוד להיות שסיכנתי את עצמי. חשוב לי רק לדעת אם אתה עדיין ממליץ על אותו דבר, כמו שענית בשאלה המקורית. תודה רבה!!

מנהל פורום קרדיולוגיה