קרדילוק ואסציטאלופרם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/08/2014 | 09:25 | מאת: טל

שלום דר'.האם יש סיכון לקחת כדור קרדילוק (בגלל הפרעות קצב). עם כדור אסציטאלופרם (נוגד חרדות).?תודה

13/08/2014 | 21:06 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא ידוע לי על בעיה בשילוב זה. חשוב לדעת מדוע את נוטל/ת תרופה קרדיולוג.... באיזה הפרעת קצב לב מדובר ובאם לא מדובר בתסמונת של long qt. על כן יש להתייעץ עם רופא קרדיולגו או רופא אחר אשר המליץ לך על טיפולבקרדיולוק וכן לבדוק תרשים אקג בשאלה של אורך של קטע qt. בברכה, דר דדשב

14/08/2014 | 09:29 | מאת: טל

אני לוקח קרדילוק כי בבדיקת מאמץ "בהחלמה ארוע של אוץ לב רחב מכלול בקצב בלתי סדיר (150-280 לדקה). 11 פעימות".

15/08/2014 | 12:43 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה