תחושת עילפון אחרי ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/08/2014 | 12:42 | מאת: אביב

שלום דוקטור שמי אביב אני בן 16.10 וכבר כמה שנים שיש לי בעיה אחרי ריצה. חשוב לציין אני גובה 1.80 משקל 55 תת משקל ואני לא בכושר ,ויש לי בעיה בשיעורי ספורט או בכדורגל כאשר אני רץ מהר כמה מטרים אני מקבל סחרחורת כזו אני יושב על הכיסא ומתחיל לראות ממש ממש שחור לאט לאט האוזניים שלי נסתמות כמו הד כזה באוזניים שורף בוושת אני כבר על הרצפה לא יכול לזוז אני שותה מים מתחיל לאט לאט להתאזן השחור נעלם קצת והאוזניים נפתחות ואני קם עם בחילה חזקה ואחרי כמה דקות אני מקיא 2-3 פעמים וזהו אני חוזר לפעילות רגילה,וחשוב לציין זה אך ורק בריצה למשל אני ילך שעות זה לא יקרה לי גם הרמתי לא מזמן משקולות ועשיתי מאמץ וזה לא קרה ואני מפחד שזה יפגע בי בצבא .. האם זה בגלל המשקל ושאני לא בכושר? או שזה בעיה רפואית? תודה רבה דוקטור

12/08/2014 | 21:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ייתכן וביצעת מעמאץ יתר. רצוי לבצע בידקה רפואית, אקג, מבחן מאמץ, אקו לב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה