דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/07/2014 | 08:39 | מאת: מקסים

שלום דוקטור, שנה וחצי אחרונה הייתי נתון ללחץ נפשי די כבד. הייתי מעשן הרבה מאוד.לפני כחצי שנה הופיעו דופק פתאומי מהיר,קוצר נשימה ביחד עם קצת חרדה .עשיתי אקו לב-תקין,צילום חזה-תקין, בדיקת מאמץ +מיפוי לב בבי"ח "אסותא"- לא נמצא משהו חריג...מטופל בקרדילוק 2.25מ"ג.האם אפשר לבצע עוד בדיקות?אני מרגיש דופק גבוה עם הלחץ באיזור החזה(לא בלב)בחלק הפנימי ליד הגב בזמן הזה.....מה זה יכול להיות?הפסקתי לעשן לפני כ 8 חודשים.לפעמים מרגיש שריר כאילו קופץ(התכווצות מהירה) באמלע חזה ...... אשמח לקבל את הצעתך בנושא,יום טוב שיהיה לך! תודה מקס

05/08/2014 | 22:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

חייבים לבדוק אותך, לעבור על מימצאים כל הבדיקות ולהחליט באם יש צורך בבירור נוסף או בדיקות חוזורת. בנוסף יש לבדוק תפקוד בלוטת התריס - בדיקת דם. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה