בירור ממצא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/07/2014 | 18:09 | מאת: אילנה

בבדיקת אקו לב במאמץ נמסר לי שיש צניחות הוריזונטליות של מ"מ בא.ק.ג ללא שיפור גלובלי בהתכווצות חדר שמאל, התפתחות היפוקינזיה בטריטוריה של l/a/d אמצעי-דיסטלי. אני בעלת לחץ דם גבוה (מאוזנת בכדורים) סוכר 107 ועם קושי בנשימה, האם מומלץ לעבור צינטור?

05/08/2014 | 22:08 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש לגשת בהקםד האפשרי לבדיקת קרידולוג. ייתכן מאוד ויהיה צורך בצינתור כלילי כי מדובר במימצאים מחשידים ביותר (בהתבבסס על הנכתב בפנייתך) לקיום של היצרויות בעורק כלילי אחד לפחות. נא פני בדחיפות לבדיקת קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה