VPB ו- PAC ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/07/2014 | 00:12 | מאת: שיר

שלום, בני בן 12, עבר לפני 6 שנים ניתוח לב פתוח לסגירת ASD. מאז ביקות שגרתיות של א.ק.ג ואולטראסאונד פעם בשנה, לאחר האקו והאולטראסאונד האחרון נשלח להולטר 24 שעות. קצב סינוסים סדיר 55-134 וממוצע 80 מעט מאוד VPB'S בודדים כ - 350 PAC'S בודדים בפיזור הומוגני שאלתי - מה המשמעות ? מדוע לא מצינים כמה VPB'S ??? ומה זאת אומרת ? ומה זאת אומרת 350 PAC'S בודדים ???? תודה רבה על התיחסותכם שיר

24/07/2014 | 20:49 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק במחלות לב בבמובגר. עליך לפנות להתייעצות עם קרידולוג ילדים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה