עייפות בלתי מוסברת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/07/2014 | 16:39 | מאת: מיכל

אני בת 61 בריאה לחלוטין. לאחרונה מזה מספר חודשים אני מרגישה חוסר כוחות מכל מאמץ קל שאני עושה כמו ניקיון בבית . ריצה אחרי נכדים ובכלל גם ללא עשית דבר מה. רק הליכה אינה משפיעה עלי. עשיתי בדיקת אקו לב עשיתי בדיקת מאמץ ובדיקות דם בכל תקין. רופא המשפחה צוחק עלי אבל אני בכל אופן מרגישה שמשהו לא בסדר איתי ולפעמים תחושות והכרה עצמית חשובות מאד. דפיקות הלב שלי במנוחה 88 לרוב. לחץ דם תקין. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות לברר את התופעה? יום קסום

23/07/2014 | 22:05 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהחלט - בדיקות מעבדה, תפקודי בלוטת התריס וכו. ניתן להגשת לבהערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה