דלקת כרום הלב- פריקרדיטיס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/07/2014 | 11:14 | מאת: בני

שלום. אני כרגע מחלים ומשתקם מדלקת כרום הלב. כבר משהו כמו חודשיים שאני נוטל תרופות באופן סדיר ויום יומי. אני חייב לציין שלפני המקרה הייתי עושה המון המון ספורט. ריצות ארוכות, מכון כושר, משחק כדורסל באופן פעיל וקבוע. *ברצוני לשאול, איך אני יכול לחזור לכושר ולהתחיל לחיות את חיי בשגרה שלפני המקרה. תודה.בני

23/07/2014 | 21:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

צריכים לדעת בדיוק מהלך המחלה, פרטים נוספים כגון תפקוד הלב וכו. פנה נא לבדיקה/שיחה עם קרדיולוג מטפל. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה