פעימת לב מוקדמת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/07/2014 | 23:56 | מאת: יעל

בני עבר את כל השלבים עד לגיבוש טייס ואז בבדיקות הרפואיות גילו שיש לו פעימת לב מוקדמת הוא חובר להולטר ולהלך התוצאות -האם זה ימנע ממנו להיות טייס? סינוס- מהירות מינמילית 40 לדקה מהירות מקסימלית 144 לדקה מהירות ממוצעת 65 לדקה הפרעת קצב VPCS- נצפו 6 בודדים במשך הבדיקה הפרעת קצב apcs- נצפה 1 הפרעת הולכה -לא נצפו שינים משמעותים בקטע ST-נצפו שינוים בגלי T ערוץ 1 2 תלונות נבדק- אין בשעת הלילה והבוקר נצפו קטעי סינוס ברדיקרדיה במהירות מינמלית של 40 לדקה

20/07/2014 | 21:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

דבר נמצא בידי ועדה צבאית רפואית ושליטונות צבאים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה