שלום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/07/2014 | 14:29 | מאת: בדוי

בת דודה שלי בת 17, אובחנה אצלה בעיית קצב לב בגלל קושי בנשימה, היא מתעלפת הרבה.. היא איבדה את ההכרה לגמרי והזמינו לה אמבולנס וכרגע היא בטיפול נימרץ עדיין ללא הכרה, השאלה שלי היא אם היא תשוב להכרה ותחזור לנשום תוך כמה זמן ישחררו אותה לדעתך? והאם זה מסוכן? איך מטפלים במקרה כזה?

16/07/2014 | 23:22 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לצעיר לא נוכל להתייחס למקרה זה בשל מורכבתו ובהעידר מידע רפואי מוויק. אנא פנו לשיחה מפורטת לרופאים שמטפלים בה כעת ובידיהם מלוא המידע הרפואי המדוייק. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה