דופק עולה מהר במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/07/2014 | 11:15 | מאת: משה ינון

ד"ר אלכסנדר שלום אני בן 36 בריא רץ 5 ק"מ 3 פעמים בשבוע ,דופק מנוחה שלי 68 בתקופה האחרונה שמתי לב שהדופק של עולה מהר מאוד במאמץ קל(ריצה של דקה) מ68 במנוחה ל150 וממשיך לעלות עד 180 ומעלה אקו לב היה תקין למעט איספיקה מינמאלית שנאמר לי ע"י שני קרדיולוגים שזה תקין(נכון?) בדיקת מאמץ היתה תקינה כושר בינוני- ירוד הייתי שמח לשמוע דעתך האם יש חשש לאיזה שהיא בעיה בלב?

16/07/2014 | 23:20 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אני לא חושב שיש בעיה. כדאי לבצע בדיקת אקו לב במאמץ. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה