בדיקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/07/2014 | 16:37 | מאת: אמיליה פרידמן

דוקטור שלום אשמח ואודה מאוד על חוות דעתך לטיפול המוצע. תודה אמיליה בת61 תאריך: 19/06/2014 תחילת בדיקה: 00:00 סיום בדיקה: 00:00 סה“כ שעות: 0:0 24:52 הקצב הבסיסי: קצב סינוס מהירות מינימלית: 55 מהירות מקסימאילית: 100 מהירות ממוצעת: 72 הפרעות קצב חדריות VPC’S: הפרעות קצב על חדריות APC‘S: הפרעות הולכה: פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: תלונות הנבדק: הממצאים בהתאם לתלונות: הערות/סיכום: קצב סינוס: APBS: בודדים. VPBS: בודד. הפרעות הולכה: לא נצפו. להמשך מעקב הרופא המטפל. הערות: צפייה בבדיקה סיכום ממצאי הבדיקה יממה ב' תאריך: 20/06/2014 תחילת בדיקה: 00:00 סיום בדיקה: 00:00 סה“כ שעות: 0:0 23:22 הקצב הבסיסי: קצב סינוס מהירות מינימלית: 54 מהירות מקסימאילית: 91 מהירות ממוצעת: 69 הפרעות קצב חדריות VPC’S: הפרעות קצב על חדריות APC‘S: הפרעות הולכה: פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: תלונות הנבדק: הממצאים בהתאם לתלונות: הערות/סיכום: הערות: צפייה בבדיקה

16/07/2014 | 23:24 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהתבסס על הנכתב בפנייתך, הרי שדמובר בבדיקה תקינה. קרדיולוג חייב לעבור על כל תרשימי אקג מצורפים לתוצאת בדיקה זו. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה