עייפות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/07/2014 | 09:59 | מאת: אור

אמי בת 72, אשה לא בריאה, סובלת ממחלת הגושה, ואינה שומרת על אורח חיים בריא, אוכל כל הבא ליד, ולכן סובלת מעודף משקל בחודשים האחרונים, היא מתלוננת על תופעה של הרדמות, היא קמה מהשנה, צופה בטלויזה ונרדמת, היא נוסעת באוטובוס ונרדמת, ואין זה משנה מתי היא קמה מהשנה, וכמה זמן ישנה. היא אבדה את הכוח לעשות דברים, ורוב הזמן ישנה. האם התופעה יכולה להעיד על בעיה בלב, או דווקא בעיה בראש? היכן להתחיל לחפש פתרון?

13/07/2014 | 20:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

היא צריכה קודם כל הערכה ובדיקה של רופא משפחה. יש לשלול בין יתר הדברים תת פעילות בלוטת התריס ומצב של דום נשימה בשינה. בהמשך לבדיקת רופא משפחה יחליט באם יש צורך בהערכה קרדיאלית. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה