תוכנית שיקום לב ממושך וקבוע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/07/2014 | 23:27 | מאת: גרגורי

דר אלכסנדר היקר בעבר עזרת לי מאד בתשובות לשאלותי בתחום מחלות לב על כלל התופעות והמצבים השונים בכל הקשור להן. אני מבקש לדעת האם תוכנית שיקום לב(מסוג התוכניות של קופות החולים השונות) רצויה רק ל-3חודשים או ששיקום לב קבוע,על פי תוכנית בהתאמה אישית לחולה, הנה רצויה ומשפרת את תפקוד הלב ,וככל שמקפידים לבצע את התוכנית הרי זה משובח ,מאריך חיים וגורם לחולה לב שיפור כולל בתפקודו והרגשות תודה לך על התשובה גרגורי (חולה לב אי ספיקת לב ומושתל קוצב דפיברילטור)

08/07/2014 | 20:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אפשר להמשיך מעבר לתקופה זו, ובהתאם להנחיית קרדיולוג המטפל ובהתאם למצב לבבי. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה