הפרעות קצב ואק"ג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/07/2014 | 17:41 | מאת: עמית

שלום רב, אני בן 23 בריא פיזית בד"כ במהלך החודש האחרום עשיתי כמה בדיקות אק"ג וכולן יצאו תקינות, אין רק של הפרעות קצב, האם אני צריך לחשוש ולעשות גם בדיקת. הולטר? לפעמים מרגיש קצתדופק מהיר וגם בדקתי את הדופק הוא היה בערך 90 לכמה דקות זה קרה אחרי האוכל וישבתי בחוץ בשמש.. אני גם סובל מהפרעת חרדה וסטרס כמעט תמידי… תודה מראש..

07/07/2014 | 20:44 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ייתכן. קודם לגשת לבדיקה אצל רופא משפחה וקרדיולוג. בברכה, דר דדשב

07/07/2014 | 21:13 | מאת: עמית

רופא המשפחה אומר שאין צורך בבדיקות נוספות משום שהאק"ג תקין… ושאני סתם בחרדה

08/07/2014 | 20:43 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לגשת בבקשה לבדית קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה