טיסה לארהב אחרי צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/04/2014 | 18:44 | מאת: אביטל

שלום רב, שאלה דחופה..!!!! אבא שלי אמור לטוס מישראל ללוס אנגלס טיסה של כ15 שעות. לפני חודש וחצי הוא עבר צינתור וברוך ה מרגיש טוב והוא לוקח כדורים באופן קבוע מה הסיכונים בטיסה כזאת? איך אפשר לעשות ביטוח? והאם יש כדורים שמומלצים לטיסה אשמח על תגובתכם המהירה אנחנו צריכים להחליט בשעות הקרובות האם לבצע כרטיס טיסה

26/04/2014 | 13:11 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, כדי להושיב לשאלתך יש לדעת פרטי פרטים של המקרה. אלה לא בידי לצערי. פנו נא לשיחה/ בדיקה אצל קרדיולוג מטפל. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה