סינוס ברדיקרדיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/04/2014 | 23:00 | מאת: אוראל

הי דר שלום, אני בת 22 ומגיל 17 כבר גילו אצלי סינוס ברדיקרדיה. הדופק שלי עומד בדרך כלל במצב ישיבה 49-55, אחרי ריצה או הליכה אני מתעייפת נורא ובכלל יש לי עייפות כל הזמן שמורגשת.. מידי פעם בשינה , יש לי הרגשה כאילו שאני נשאבת בתוך החלום ( שלא נדע כמו לפני מוות)...ולפני כשנתיים כאשר עשיתי בדיקת הולטר מצאו שהדופק שלי ירד בשינה ל27. לפני חצי שנה הבדיקה היתה תקינה לא היתה ירידה משמעותית אבל אני די פוחדת.. לאבא שלי יש קוצב לב, ל2 דודים שלי .. ואני ממש מפחדת שאולי גם הגיע תורי? לפני חצי שנה עברתי ניתוח הסרת ציסטה במיתר קול ובגלל הסינוס ברדיקרדיה חיברו לי מוניטור ובמהלך הלילה באישפוז הדופק ירד לי ל25.. בבקשה תעזור לי ותרגיע אותי, מה עלי לעשות?!

23/04/2014 | 21:35 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מרגיע. אין סיבה לדאגה. למעון הסדר הטוב ממליץ בכל זאת להיבדק אצל רופא משפחה והקרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה