החסרת פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/04/2014 | 19:05 | מאת: אדוה

אני בת 36 מעשנת מגיל ההיתבגרות חשתי מידיי פעם שהלב מדלג על פעימה אבל בחצי שנה האחרונה אני מרגישה את התחושה הזאת כמעט כל יום במשך שעה או יותר חייבת לציין שאני שרוייה במתח וחרדה ללא שוב קשר לדפיקות הלב האם עלי לבצע בדיקות ? גם לאמא שלי היה ככה היא עשתה בדיקות והכל תקין

22/04/2014 | 21:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

כן למען הסדר הטוב. אין סיבה ללחץ. חלוב להפסיק עישון, לא לשתות קפה בצורה מופרזת, במידה ושי סיפור כזה, לבצע בדיקות כלליות ובדיקת תפקודי בלוטת התריס. לפי המלצת קרדיולוג ניתן לבצע בירור נוסף. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה