שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/04/2014 | 12:21 | מאת: אליס

אני בת 16 עשיתי השנה בדיקת הולטר לב ואקו לב והכול יצא לגמרי תקין. אבא שלי טוען שאחרי הבדיקות האלה אפשר לא להיבדק 7 שנים. כמה שנים באמת אפשר להיות בטוחים שלא צריך לדאוג לגבי זה? ואם יש לי עכשיו דלקת קלה בגרון זה יכול להשפיע מאוד על שריר הלב?

22/04/2014 | 21:46 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אמירה כללית מאוד ולא נכונה. זה תלוי בסיטואציה ספציפית, מחלות רקע של מלחות כלליות לא לבביות ולבביות, תלונות וכו וכו. כן דלקת גרון תיארוטית עלולה להשפיע על תפקוד הלב והמתמים. נדיר. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה