תרופה חדשה במקום קומדין.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/04/2014 | 18:37 | מאת: רונית

דר אלכסנדר שלום רב! אבי בן שבעים חולה לב עבר מספר צינתורים,וחולה גם בסכרת. הוא נוטל כדור בשם קומדין לדילול דם שמקביל אותו גם מבחינת התזונה(נאמר לאמי שאסור לו לאכול ירקות ירוקים עם הכדור הנ"ל. שמענו שיש כדור חדש במקום קומדין שאין עליו איסורים מבחינה תזונתית ויכול לשפר את איכות חייו של אבי.שאלתי היא מה שמו של הכדור והאים הוא בסל התרופות של קופות החולים .בברכה רונית

19/04/2014 | 18:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש מספר תורפות חדשות מקבוצה זו. שאלה ארחת, באם הן תאימות לאביך.... כי לא בכל מצב ניתץן לתת תרוףות הללו אשר כעת אושרו רק לחולים עם פריפור עליות וללא בעית לב מבנית. בכל פנים על מנת להחליט על החלפת טיפול עליכם לגשת לקרדיולוג מטפל של אביך, כשאר בידיו של רופא מלאו המידע לגבי בעיה לבבית שלו. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה