דפיקות לב והרגשה מוזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/04/2014 | 01:33 | מאת: נועה

שלום רב לפני חודש בערך הרגשתי דקירות בחזה ביצעתי פעמיים אקג שיצא תקין והערכה היתה לחץ וחרדות למרות שאני לוקחת לוריון עדיין יש דקירות מידי פעם ביקשתי הפניה לקרדיולוג שבדק את האקג שביצעתי וגם נתן הערכה של חרדות ולחץ היום חודש אחרי עדיין מרגישה מוזר באזור הלב ובנוסף הרגשה של דופק מהיר וחזק במיוחד בלילה ממש מרגישה את הלב דופק מה עליי לעשות ? זה ממש מלחיץ

18/04/2014 | 17:53 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

להירגע..... ולגשת לבדיקת רופא משפחה וקרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה