תפקוד הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/04/2014 | 22:16 | מאת: אמיר

בן 59 בריא ללא מחלות רקע לא מעשן אין סכרת או יתר לחץ דם עושה ספורט הליכה 4 פעמים בשבוע כשעה כל פעם .היום ביצעתי הערכה קרדיאלית אצל קרדיולוג הערכה לחדר כושר והנה התוצאות בדיקת אקו לב, חדר שמואל 4.6/2.4 ס"מ עם EF=65-70%.אין LVH .עליות חדר ימין ומסתמים תקינים. בדיקת מאמץ-כושר תקין.10 דקות בברוס עד דופק 145 -מ ללא כאב בחזה.ללא שינויים משמעותיים בקטע ST במאמץ. בדיקת גופנית לב קולות תקינים,ללא איושות דופק 68 .ל.ד 140|80. תוצאות א.ק.ג קצב סינוס INCRBBB. אנא התיחסותכם לבדיקה ולתוצאה. תודה ושבת שלום.

12/04/2014 | 22:30 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מה ריצ לשאול בבקשה.... לאזיה בדיקה אתה מעוניין שנתייחס, אקו לב, ארוגמרטיה, בדיקה גופנית? דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה