CT עורקי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/04/2014 | 23:16 | מאת: יוסי

אני בן 38, אין רקע מיוחד במשפחה (אבא בגיל 60 עבר ניתוח מעקפים אבל היה מעשן). לעיתים מרגיש בצד שמאל כאב עמום שעובר. מצד שני אני טיפוס די מתוח וקצת היפוכונדר עם בעיות של קיבה "עצבנית". עד לפני 10 שנים הייתי אוכל הרבה ג'אנק פוד. כיום מקפיד יותר על האוכל אבל לא עושה פעילות גופנית. חשבתי רק כדי להסיר ספק לעשות את בדיקת הצינתור הוירטואלי באופן פרטי: 1. כדאי? מה הסיכונים? 2. כמה אמור לעלות בערך באופן פרטי או דרך המושלם?

12/04/2014 | 22:24 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

1. כדאי לבצע בשלב ראשון בדיקת אוק לב במאמץ 2. בדיקת דם - פרופי שומנים בצום, סוכר בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה