דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/04/2014 | 13:26 | מאת: איימי

אני בת 19 האקו לב האחרון שעשיתי היה לפני 6-7 חודשים יצא תקין , האם משהו יכול להשתנות ? יש לי דופק בסביבות 90-92 אפילו שאני מתעוררת בבוקר , ובספורט הוא בכלל עולה וישר עולה , האם זה מעיד על בעיה שהדופק שלי כזה מהיר ?

12/04/2014 | 22:26 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אין קשר ישיר בין בדיקת אקו לב ודופק מהיר. במידה ודופק מפריעה עליך להבידק אצל קרדיולוג, לבע הערכה מחודשת. בנוסף יש לבדוק באם לא מדובר באנמיה או חסר ברזל או בבעית בלוטת התריס. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה