עזרה - פעימות לב ותסמינים נוספים.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/04/2014 | 06:10 | מאת: אור

אהלן, שמי אור ואני בן 21. התופעה שאני עומד לתאר קוראת לי אחת לשבוע או שבועיים ואני חושב שהיא מצדיקה בירור אך לפני אשמח להתייעץ כאן. לאחרונה זה התגבר.. היום הגעתי לעבודה ב12 בבוקר ואחרי מספר שעות ושאכלתי משהו כמו שעה לפני, פתאום הרגשתי פיצוץ קטן בראש (כאילו לחצו לי עליו ושחררו) שהלב שלי החסיר פעימה, וסחרחורת כאילו אני עומד להתעלף ופחד לא מוסבר שכאילו אני הולך ליפול.. לא התייחסתי והמשכתי לעבוד אבל עכשיו אני במיטה מנסה להירדם וכל פעם שאני עוצם את העיניים וכמעט נרדם אני מרגיש מין פרץ כזה של סחרחורות, דפיקות לב וקצת קוצר נשימה ושאני חייב לפקוח את העיניים ולזוז קצת. כאילו המוח משחרר כימיקל מסויים שמעיר אותי ולא נותו לי להירדם. מפחיד אותי שאם ארדם יקרה משהו. מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

11/04/2014 | 06:14 | מאת: אור

שכחתי להוסיף שאני מעשן כ15 סיגריות ביום, עובד במשרה מלאה בתור טבח סרביס - המון לחצים ותזוזה.

12/04/2014 | 22:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קרוב לוואדי לא לבבית..... אם כי בשל ריבוי תלונות אני מציע שתבצע בדיקה מסודרת אצל רופא שלך. יחליט הרופא שאם יהה צורך בהשמך בירור אצל קרדילוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה