דופק נמוך..

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/04/2014 | 13:37 | מאת: אווה

שלום דוקטור אני אווה בת 22 סבלתי בעבר מחרדות..אך עם נחישות ורצון התגברתי על כך. הפסקתי לעשן התחלתי לאכול בריא ושיניתי את אורח חיי. סבלתי בעבר מדופק מהיר עברתי בדיקת מאמץ,אקו לב,והולטר של 48 וכולן יצאו תקינות למעט mild tr שהבנתי שזה בסדר.. לאחרונה החלה לי תופעה מוזרה כשאני במצב שכיבה או בישיבה ואני מודדת דופק הוא יורד לי ל55 אין לי סימפטום גופני כלשהו. אולי אני קצת נלחצת אבל לא מעבר לכך. בעבר הדופק שלי במנוחה היה עומד על 70-80 דופק 55 לא נמוך מדי?

10/04/2014 | 20:16 | מאת: אווה

לא נשאר סטטי על 55..

12/04/2014 | 22:46 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא נראה לי שיש בעיה. כדאי אומנם לבצעב דיקת אקג, הולטר קצב לב ולגשת בלדיקת רופא. בדיקת תפקוד בלוטתה תריס גם חשובה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה