שאלה בנושא לחץ הדם שלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/04/2014 | 11:46 | מאת: ארז

שלום רב בן 41, ללא מחלות רקע. לפני שנתיים עקב מצב חרדתי ודופק מואץ בצעתי את כל הבדיקות לב : הולטר, ארגומטרייה,אולטרסאונד והכל היה תקין. מאז ועד היום רץ 3 פעמים בשבוע 7 ק"מ בדופק ממוצע 150-160 , ממוצע של 5 דקות לקילומטר, דופק המנוחה שלי 56-60 , BMI=25 , לחץ הדם במדידות ביתיות שלי נע סביב 135\80 אבל אצל רופא הוא תמיד עולה לאיזור 150\80 וכנ"ל גם דופק המנוחה שלי בד"כ עולה בביקור אצל רופא. האם לחץ הדם שלי תקין, מה דעתך?

12/04/2014 | 22:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מדבור בלחץ דם גבובלי במנוחה. מציע לבצע בדיקת הולטר לד. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה