WPW ושימוש בויאגרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/04/2014 | 23:49 | מאת: נועם

היי, אני בן 40 עם תסמונת wpwבעקבות המלצת אורולוג קיבלתי ויאגרה לשימוש פרטי. לשאלתי אם ניתן לקחת ויאגרה עם wpw השיב הרופא כי עלי לפנות לקרדיולוג. רציתי לדעת אם יש תופעות לואי והאם יש בעיה לקחת ויאגרה לחולי wpw כמו כן האם צריך לשים לב (תרתי משמע) לסימנים מיוחדים?

08/04/2014 | 21:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

על מנת לענות בצורה מלאה ומושכלת, עליך לגשת להערכה אצל קרידולוג מטפל שלך. יש צורך בהלשמת פרטים קריאלים, כגגון קיום או אי קיום של הפרעות קצב לב, באם עברת טיפול - כגון רציבה וכו. פנה נא לבדקיתק רידולוג שלך. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה