האם הליכה מעל שעתיים כל יום מסוכנת ללב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/04/2014 | 16:40 | מאת: משה

לאחרונה התפרסם שאנשים שרצים יותר מ 32 קילומטר בשבוע , יש להם יותר בעיות לב ,בגלל המאמץ הגופני שמשפיע על מבנה הלב. וממליצים מקסימום שעה ריצה ביום. אני עושה הליכה של שעתיים ביום לפעמים יותר, בסביבות 12 קילומטר ביום לפעמים יותר. רציתי לברר האם זה מסוכן ללב המאמץ שאני עושה או שבגלל שזה הליכה אין בעיה ? בתודה מראש משה

08/04/2014 | 21:36 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תלוי במחלות רקע, מצב לבך וכו. רצוי לבצע הערכה שגרתית אצל קרדיולוג ובדיקת מאמץ. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה