בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/04/2014 | 21:04 | מאת: חנה

שלום,אני בת 22 סובלת מדפיקות לב מהירות באקו לב יש ביגוספיט אאורטיק ואלוי.עשו לי בדיקת הולטר מינימלי 70 מקסימלי 156 בממוצע 96.לא הודגמו הפרעות קצב. הרופא כתב שיש mild sinus tachycardia . ברצוני םלדעת האם ניתן לקבל טיפול מסוים לדפיקות לב?הדפיקות לב מופעים ללא מאמץ. תודה..

08/04/2014 | 21:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קצב מרבי בבדיקה זו מעט חורג ורתוי לגשת לבדיקת קרידולוג עם תוצאת בדיקה זו וכל תרישימי אקג מצורפים. לאחר שיחה עם קרידולוג ובדיקתו ניתן יהיה להחליט באם יש צורך בהמשך ביררוק רדיאלי וגם צורך ואופן הטיפול המומלץ במצבך. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה